Nybyggda villor till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0283

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Cabo Roig

460.000€

Dessa helt nya 3 sovrum, 3 badrum villaer ligger i Lomas de Cabo Roig med bra läge bara några minuters promenad från restauranger, barer och butiker. Bottenvåningen består av en lounge / matplats, ett öppet kök, matplats, ett sovrum med dubbelsäng med tillgång till terrassen och ett...

193m2 Byggd · 201m2 Tomt · 3 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-45526

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Cabo Roig

920.000€

Ligger i det lugna området Orihuela Costa, Lomas De Cabo Roig. Byggt på en 700m2 tomt. Denna fantastiska 5 sovrum, 4 badrumsfastigheter har utformats för en modern livsstil. En solfylld expansiv öppen planlösning har stora glasfönster i alla rum. Hemmet ger en sömlös övergång till inomhus /...

430m2 Byggd · 5 Sovrum · 4 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Cabo Roig, Cabo Roig
(61)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Föreställ dig denna vinter i trädgården i ditt nya hem, njut av en mjuk och ljus sol och brisen i Medelhavet. Så du kan leva och förvärva en nybyggnad villor till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South.

Cabo Roig ligger i Orihuela Costa, mycket nära Torrevieja, som ligger i ett internationellt turistcentrum för sina fantastiska stränder och det extraordinära klimatet.

Det är mycket bra ansluten till den internationella flygplatsen i San Javier i Murcia. Dessutom kan de viktigaste stadscentrumen i området nås bekvämt genom den nationella motorvägen eller motorvägen.

På grund av dessa utmärkta kommunikationer är det som passar våra lyxiga villor, då bor på stranden och njut av oklanderlig kommunikation med någon punkt i miljön.

Cabo Roig är ett område född för njutning och fritid. Ge inte upp på sina underbara stränder där du kan koppla av i solen och göra vackra promenader, även på vintern.

Nautiska klubbar Marina Cabo Roig, även om några år kan du hitta andra Nautical Clubs med olika egenskaper och därmed komplettera ett brett utbud av möjligheter till sjöss.


Besök på webben vår lyxiga nybyggda villor till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South

Vi erbjuder dig en bred portfölj av lyxiga nybyggda villor till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South.

Nu har du möjlighet att besöka dem på webben och ta reda på deras egenskaper och deras läge.

Om du har några frågor, fyll i kontaktformuläret och vi svarar snabbt på dina frågor.

Vi erbjuder villor med oöverträffad utsikt över Medelhavet. Tänk dig att koppla av i solariumet kring poolen i ditt nya hem, glädje i den mjuka havsbrisen som omger miljön.

Våra villor är byggda i enlighet med gällande byggregler. De har tillräcklig termisk och akustisk isolering.

Dess stora fönster tillåter inlägg av solljus till alla rum, vilket skapar en mysig atmosfär.


Fråga oss om egenskaperna hos våra nybyggda villor till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South

Vi har mer än tio års erfarenhet inom fastighetsbranschen för att erbjuda våra kunder de bästa egenskaperna. Fråga oss om egenskaperna hos våra nybyggda villor till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South och du kommer att bli förvånad över deras kvaliteter.

Vårt arbete är främst specialiserat på fastighetsbranschen på Costa Blanca och Costa Cálida.

På grund av den massiva tillströmningen av kunder från Nordeuropa har vi flerspråkig personal, så att du inte har några kommunikationsproblem.

Förutom att du köper din nya villa i Spanien hjälper vi dig också att hantera alla problem som du planerar att relatera till det.

Vi råder dig till valutaväxling, öppnar ett bankkonto i Spanien, direktdebitering, försäkringsavtal etc.

Vi väntar på dig på:

Carrer Gauss, 3 - 03203 Elx (Alacant).

telefoner:

Kontor: 0034 865 753 047

Gary Lewis: 0034 628 187 704 | 0044 786 018 0744

Från Dave de Ruiter: 0034 699 476 460

Sven Müller-Nicolai: 0049 15127554857 | 0034 673790444

E-post: info@completespanishproperty.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta