Association of International Property Professionals

Nybyggnad till salu Costa Blanca

Har hittats 356 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0395

Lägenhet · Nybyggen · Costa Calida · Los Alcazares

82.000€

Denna fantastiska utveckling av Nueva Ribera Beach Club ligger i frontlinjen till stranden i Los Alcazares. De erbjuder ett val av fastigheter med ett, två och tre sovrum och säljs med apparater, luftkonditionering, underjordisk parkering och en lagringsplats. Alternativet med ett sovrum har...

55m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-36186

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Dolores

88.000€

Idealisk belägen denna moderna takvåning har smarta omvandlats till en 2-sovrum, 2 badrum fastighet med balkong, solarium och underjordisk parkering. Färdigt genomgående till högsta möjliga standard. Idealiskt fritidshus eller permanent bostad, inom räckhåll för alla bekvämligheter.

2 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: N0347

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Pilar de la Horadada

94.900€

Studio lägenheter i Pilar de la Horadada som har val av bottenvåning med trädgård eller övervåning med solarium och priser från € 84,900. Med slutdatum för juni och augusti i år har dessa lägenheter 40m2 boyta och säljs inte möblerade med förinstallation av luftkonditionering. De ligger inom...

40m2 Byggd · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: N0249

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Torrevieja

99.900€

Beläget i ett gated community är dessa nya och moderna ettrumslägenheter, som säljs fullt möblerade. Centralt beläget är denna nya utveckling av attraktivt designade lägenheter i modern stil och ger ett sovrum, ett badrum, vardagsrum / matsal och kök. Utvecklingen kommer att bestå av 137...

51m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: n0211

Radhus · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Gran Alacant

109.000€

Komplett spanska Property är stolta att presentera dessa nybyggda moderna radhus i Gran Alacant Dessa nya bygga radhus i Lower Gran Alacant är lätt och ljus och har en hög kvalitet moderna ytskikt. Bottenvåningen består av ett stort kombinerat vardagsrum / matsal / kök, badrum, sovrum...

75m2 Byggd · 100m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-74307

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Playa del Acequion

109.900€

Loftlägenhet med havsutsikt i Playa del Acequión, Torrevieja. Lägenheten ligger på bottenvåningen, har 1 sovrum och 1 badrum, öppet kök, vardagsrum och terrass på 6m2, avantgarde och modernitet, tillsammans med exceptionella kvaliteter och noggranna detaljer för att skapa en exklusiv miljö....

40m2 Byggd · 1 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: N0364

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Bigastro

110.000€

Dessa nya och moderna lägenheter ligger i inre staden Bigastro och representerar bra valuta för pengarna. Det finns 3 och 4 sovrums lägenheter tillgängliga med priser från 110 000 € som säljs inredda med vitvaror och belysning överallt. Erbjuder tre sovrum, två badrum, vardags- / matplats,...

3 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-52435

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Torrevieja

118.000€

Fem exklusiva lägenheter ligger bara 300m från stranden "playa del cura" i centrum av Torrevieja stad som alla har utsikt över havet. Varje fastighet omfattar 2 sovrum, två naturligt upplysta badrum samt terrasser med havsutsikt. Dessa lägenheter är perfekta för människor som letar efter...

71m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: N0250

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Torrevieja

119.000€

Beläget i ett gated community är dessa nya och moderna två sovrum, som säljs fullt möblerade. Centralt beläget är denna nya utveckling av attraktivt designade lägenheter i modern stil och ger två sovrum, ett badrum, vardagsrum / matsal och kök. Utvecklingen kommer att bestå av 137 fastigheter...

53m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Huvudskäl till varför den spanska fastighetsmarknaden är aktiv igen

Alla data och analytiker kommer att säga detsamma: den spanska fastighetsmarknaden är igen aktiv. Men varför?

I 2016 bekräftade det bra ögonblicket som lever sektorn efter flera års anpassning. Fastighetsmarknaden har under denna anpassningsperiod konsoliderat sin trend mot normalisering och visar sig mycket attraktiv igen för hemköpare.

Avkastningen på större och bättre finansiering, prisstabilisering, investerar aptit i ett sammanhang med låga räntor och en mer uppmuntrande makroekonomisk utsikter förklarar delvis de goda uppgifterna från olika statistik som mäter marknaden.

Bortsett från allt detta finns det andra faktorer som förklarar denna förändring i trenden.

Ökning av antalet transaktioner.

Det kan bero på en viss händelse, och inte vara stabil. Under de senaste två åren visar dock uppgifterna en ökning av antalet inköp, vilket visar att marknaden är mer aktiv än under en period strax efter den ekonomiska krisen.

Ökning av priserna.

Till följd av ovanstående har priserna börjat öka. Det är logiskt, om efterfrågan ökar, så kommer priset. Trots det är priserna i många områden i Spanien fortfarande långt ifrån bostadsbubblatiden. Och håll det så, absolut vill ingen att det ska hända igen.

Men successivt höja priserna, medan det kan verka dåligt för köpare, är en bra sak överlag. Det innebär också att vi i hemmet omvärderas på grund av förbättrad fastighetsmarknad och ekonomin i allmänhet. Därför kommer det att finnas en avkastning på vår investering.

Ökad utbud och efterfrågan.

När priserna stiger, tenderar oavgjorda säljare att sätta sina fastigheter till försäljning, till något högre pris och lika aktiva köpare börjar se hur egenskaper de har besökt försvinna snabbt och skynda sig att köpa.

Ökning av antalet viseringar för nybyggnadsfastigheter.

Nya byggprojekt pågår. Något som praktiskt taget försvunnit efter den ekonomiska krisen börjar små och liten att återuppliva.

Utseende av kranar på många platser.

Omedelbar konsekvens av ovanstående börjar de se nya konstruktioner, med kranar i aktiva och ny försäljning på flygplan.

Efterfrågan på mark.

Det här är kanske den mest avgörande faktorn, vilket verkligen indikerar att fastighetsmarknaden reagerar och inte är något punktligt, vilket redan är ett faktum, eftersom det visar att utvecklaren börjar planera på lång sikt.

Hitta Nybyggnad till salu i Costa Blanca med komplett spansk egendom.

Oavsett om du var brittisk, fransk eller skandinavisk måste du veta att i fullständig spansk egendom är vi övertygade om att varje kund borde behandlas exakt som sådan, som individ, så varje utredning kommer att ha sin egen personliga beröring och olika förhållande till företaget.

För många människor kan de köpa för första gången utomlands och så är det viktigt att vi har fått en omfattande kunskap om den spanska marknaden och regionen Costa Blanca för att underlätta alla bekymmer.

Om du funderar på att köpa en fastighet på Costa Blanca, kontakta oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta