Nybyggnad till salu Orihuela Costa

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0283

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Cabo Roig

460.000€

Dessa helt nya 3 sovrum, 3 badrum villaer ligger i Lomas de Cabo Roig med bra läge bara några minuters promenad från restauranger, barer och butiker. Bottenvåningen består av en lounge / matplats, ett öppet kök, matplats, ett sovrum med dubbelsäng med tillgång till terrassen och ett...

193m2 Byggd · 201m2 Tomt · 3 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-45526

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Cabo Roig

920.000€

Ligger i det lugna området Orihuela Costa, Lomas De Cabo Roig. Byggt på en 700m2 tomt. Denna fantastiska 5 sovrum, 4 badrumsfastigheter har utformats för en modern livsstil. En solfylld expansiv öppen planlösning har stora glasfönster i alla rum. Hemmet ger en sömlös övergång till inomhus /...

430m2 Byggd · 5 Sovrum · 4 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Cabo Roig, Cabo Roig
(61)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Tips för att köpa bostäder i Spanien 2017

Med bostadsmarknaden i full normalisering och med lånekraften öppen, syftar 2017 till att vara ett positivt år för bostäder.

Tänker du att köpa ett hem i Spanien år 2017? Saker är mycket bättre än år sedan. Nuvarande ögonblick tillåter oss att få utrymme att manövrera både för att välja olika typer av bostäder och för att få tillgång till finansieringsvillkor som nästan försvann från kartan under den ekonomiska krisen.

Om du köper ett hem i 2017 rekommenderar vi följande.

1. Tänk på de hus som har störst kapacitet att omvärderas.

Oavsett om bostaden är avsedd för investeringar måste vi analysera utsikterna för tillväxt och omvärdering av arean och fastigheten. Vi är i en tid då investeringen i bostäder är den mest lönsamma av hur många som kan göras, men det är värt att analysera om lönsamheten kan bli större.

2. Leta efter det hypotekslån som passar dig bäst.

Den nuvarande situationen erbjuder gynnsamma hypotekslån för köparen. Ta dem.

3. Kom ihåg att den månatliga inteckningsbetalningen inte ska överstiga 30% av hushållets nettoresultat.

Trots att expanderandet av sökfältet i priser med högre priser gör att vi hittar bättre alternativ på alla nivåer, måste vi vara noga med att inte låna i ett belopp som vi inte kan betala.

4. Nybyggnad eller återförsäljningsfastighet? Fastighet för investeringar?

Användningen av varje bostad kommer att svara på denna fråga. Ett nytt hem kommer att tjäna oss om vi vill leva eller tillbringa mycket tid i det, medan ett renoverat hem kan vara perfekt för en strandfastighet som vi vill göra vinst genom uthyrning.

5. Tänk på platsen innan du köper.

Oavsett om det är att leva eller hyra, kommer faktorer som förekomsten av kollektivtrafik, grönområden, närhet till affärer eller utbildningscenter alltid att hålla din investering uppe.

Complete Spanish Property hjälper dig att hitta nybyggnad till salu i Orihuela Costa.

På fullständig spansk egendom försöker vi göra ditt tillvägagångssätt på den spanska fastighetsmarknaden så smidig som möjligt. Vårt råd är att lyssna på de behov och krav du kan ha. Om du funderar på att köpa en fastighet på Orihuela Costa, Costa Blanca eller Costa Calida, kolla in vår portfölj av fastigheter. Vi är säkra på att vi kommer att få den egendom du letar efter.

Kontakta fullständig spansk egendom och snart kommer du att njuta av ditt drömhem i en underbar plats att njuta av livet och känna dig energiserad och föryngrad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta