Nybyggnadsfastighet i Lo Pagan

Har hittats 0 EgenskaperInga egenskaper som finns som matchar din sökning.
Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

BBVA Research beräknar en ökning med 10% av försäljningen av bostäder i Spanien år 2017

Uppgifter från företaget förutspår att den spanska fastighetsmarknaden år 2017 kommer att stängas med mer än en halv miljon transaktioner.

Fastighetsbranschen kommer närmare och närmare bostadsförsäljningsnivåerna 2008. Åtminstone det som BBVA Research förutspår kommer att överstiga en miljon transaktioner år 2017, 10% mer än ett år sedan.

Uppgifterna under årets första månader bekräftar den uppåtgående trenden i inköp av bostäder. Fram till maj såldes 212 073 hus, en ökning med 14,5 procent från år till år. Således verkar det som om detta kommer att bli det fjärde året i följd av ökningar sedan 2013, då land slogs med 300 568 rörelser, enligt uppgifter från spanska ministeriet för offentliga arbeten.

Ökningen i verksamheten beror främst på försäljning av huvudbyggnaden, framför utländsk efterfrågan. En ökning som har flera konsekvenser. En av dem är prisökningen. Enligt BBVA Researchs prognos kommer marknadsvärdet öka med i genomsnitt 3% årligen. Detta skulle leda till att kvadratmeterpriset uppgår till cirka 1 570 euro, värderingar som 2004, enligt uppgifter från ministeriet för offentliga arbeten i Spanien.

Rapporten påpekar att utvecklare redan svarar på förskottets efterfrågan och förväntas rikta sig till 80 000 nya bostäder. Det är 20% mer än ett år sedan, vilket kommer att bidra till tillväxten av den spanska ekonomin. BBVA uppskattar således att investeringar i bostäder står för 9,4% av BNP-tillväxten år 2017.

Complete Spanish Property hjälper dig att hitta nybyggd fastighet i Lo Pagan.

På fullständig spansk egendom försöker vi göra ditt tillvägagångssätt på den spanska fastighetsmarknaden så smidig som möjligt. Vårt råd är att lyssna på de behov och krav du kan ha. Om du funderar på att köpa en fastighet på Orihuela Costa, Costa Blanca eller Costa Calida, kolla in vår portfölj av fastigheter. Vi är säkra på att vi kommer att få den egendom du letar efter.

Kontakta fullständig spansk egendom och snart kommer du att njuta av ditt drömhem i en underbar plats att njuta av livet och känna dig energiserad och föryngrad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta