Nybyggnadsfastigheter till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0283

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Cabo Roig

460.000€

Dessa helt nya 3 sovrum, 3 badrum villaer ligger i Lomas de Cabo Roig med bra läge bara några minuters promenad från restauranger, barer och butiker. Bottenvåningen består av en lounge / matplats, ett öppet kök, matplats, ett sovrum med dubbelsäng med tillgång till terrassen och ett...

193m2 Byggd · 201m2 Tomt · 3 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-45526

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Cabo Roig

920.000€

Ligger i det lugna området Orihuela Costa, Lomas De Cabo Roig. Byggt på en 700m2 tomt. Denna fantastiska 5 sovrum, 4 badrumsfastigheter har utformats för en modern livsstil. En solfylld expansiv öppen planlösning har stora glasfönster i alla rum. Hemmet ger en sömlös övergång till inomhus /...

430m2 Byggd · 5 Sovrum · 4 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Cabo Roig, Cabo Roig
(62)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Kan du föreställa dig denna vinter avkopplande i solarium i din pool medan du njuter av solens ljushet i Medelhavet? Nu är det möjligt att förverkliga dina drömmar om du förvärvar en av våra nybyggda fastigheter till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South.

I Cabo Roig kommer du inte att inse att vi är på vintern eftersom du kommer att njuta av trevliga promenader längs kusten och njuta av den fantastiska utsikten som havet erbjuder.

Ge inte upp och njut av en uppfriskande saft av nypressade apelsiner medan du läser en bok avslappnad i solariumet i ditt nya hem.

Om du också är passionerad för utomhusaktiviteter, är det dags att njuta av vackra vandringsleder och upptäcka de mest underbara hörnen av Costa Blanca South.

De goda temperaturerna i Cabo Roig under hela året gör det möjligt att göra dina favoritsporter och tillbringa en trevlig dag med dina vänner eller familj.

Om du är golfentusiaster, på Costa Blanca South har du flera 18-håls golfklubbar anpassade för spelare på alla nivåer.


Våra nybyggda fastigheter till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South är det perfekta stället att koppla av i vinter och njuta av solen och havet

Om du letar efter en plats att njuta av denna vinter av sol och hav och leva avslappnad, erbjuder vi dig våra nybyggda fastigheter till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South.

Vi erbjuder dig ett brett utbud av fastigheter. Vi har fantastiska villor med vidsträckt utsikt över Medelhavet, lyxiga lägenheter på stranden, vackra bungalower, radhus, etc.

Tänk dig på terrassen på din lägenhet som glädjer dig i explosionen av ljus och färg som uppstår vid solnedgången i havet.

Kanske föredrar du att utnyttja de goda temperaturerna och bristen på regn för att känna Cabo Roigs kulturmiljö.

Bara 25 kilometer är Orihuela, en stad förklarad historisk konstnärlig och monumental.

Ge inte upp möjligheten att se poeten Miguel Hernández, födelseplatsens målare Velázquez eller skulptören Salzillo.

Och samtidigt njuta av ett utmärkt kök typiskt för platsen, vars rätter är gjorda med nyskörd grönsaker och färsk fisk från Medelhavet.


Be oss om information om våra nybyggda fastigheter till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South

Om du vill ha mer information om våra nybyggda fastigheter till salu i Cabo Roig - Costa Blanca South, tveka inte att fylla i kontaktformuläret som visas på webben och vi kommer att svara på dina frågor så snart som möjligt.

Besök oss på sociala nätverk och du kan kolla vår stora aktivitet och lära känna varandra bättre.

Om du vill kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och vi håller dig uppdaterad om våra nyheter.

Vår långa yrkeserfarenhet vi lägger till din tjänst så att inköp av ditt nya hem i Spanien är bekvämt och effektivt.

Det är därför vi har ett brett schema av kundservice under sju dagar i veckan.

Vi väntar på dig på:

Calle Gauss, 3 - Elx (Alicante)

telefoner:

Kontor: 0034 865 75 30 47

Gary Lewis: 0034 628 187 704 | 0044 786 018 0744

Från Dave de Ruiter: 0034 699 476 460

Sven Müller-Nicolai: 0049 15127554857 | 0034 673790444

E-post: info@completespanishproperty.com

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta