Nybyggnation Moderna villor till salu i Algorfa Alicante

Har hittats 3 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0409

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Algorfa · La Finca Golf

260.000€

Här erbjuds en härlig utveckling av fristående och parvisa villor belägna på det mycket populära La Finca Golf Resort. Utvecklingen ligger inom gångavstånd till bekvämligheter som barer, kaféer, restauranger plus en brittisk stormarknad. Golfbanan ligger cirka 2-3 minuter med bil, vilket gör...

96m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: N0374

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Algorfa · La Finca Golf

279.900€

Denna exceptionella tre sovrum moderna villa ligger på La Finca golfbana, i utkanten av Algorfa och kommer med 90m2 bostadsyta och tomter från 336m2. Den har tre sovrum, två badrum (1 badrum), öppen planlösning / matplats med amerikansk kök och säljs unmöblerade med förinstallation av...

90m2 Byggd · 336m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: N0376

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Algorfa · La Finca Golf

339.000€

Moderna och mycket väl utformade är ett inslag i dessa helt nya fristående villor på en nivå och ligger på La Finca Golf Resort och erbjuder fantastisk utsikt över bergen, landskapet och den vackra golfbanan. Dessa stora villor består av ett rymligt 42 m² vardagsrum / matrum med altandörrar...

119m2 Byggd · 339m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

De främsta fördelarna med att köpa en nybyggd bostad

När vi bestämde sig för att köpa en fastighet utomlands, kommer en huvudfråga alltid. Vill jag ha ett nybygge eller en återförsäljning? I den här artikeln, jag detalj fördelarna med att köpa en nybyggd fastighet.

När vi bestämde sig för att köpa något, vi alltid leta efter produkter som är i bästa möjliga skick. Denna fråga avser allt som vi köper och om vi vill ha något helt nytt eller något andra hand. Generellt när man köper något nytt, förutsättningarna är mycket bättre.

I fallet med egendom, är det samma sak. Tid och användning som sker kan inte ignoreras och kommer alltid att minska den initiala kvalitet. Genom att välja en ny konstruktion, ser den till att slitaget inte kommer att existera när fastigheten ägo. Det ger oss möjlighet att koppla genast som vi vet allt är nytt och det bör inte finnas några problem.

Sedan 2003 har Komplett spanska Property hjälpt européer från många olika länder, för att hitta hem de önskar på Costa Blanca och Costa Calida. I denna artikel listar vi fördelarna med att köpa nybyggda fastigheter.

Ökade möjligheter att anpassa ditt hem

Med nybyggda fastigheter, särskilt om de är off-plan, det finns alltid en möjlighet att anpassa layout och material till vår belåtenhet. På andrahands fastighetsmarknaden, det finns saker som helt enkelt inte kan göras eftersom de redan byggt och klar.

större fördelar för miljön

De nya konstruktioner byggs med hjälp av den modernaste tekniken i fråga om energieffektivitet, som är inte bara bra för miljön, men också kommer att spara några euro på dina räkningar. Bättre konstruktion, bättre finish, bättre isolering all hjälp.

Lägre utgifter för underhåll

Att köpa en ny byggnad egenskap säkerställer att material som används och tillverkningstekniker är den modernaste och bästa, som ser till att ditt hem är redan från början, i bästa skick.

mer utrymme och gemensamma utrymmen

Med modern stil av egendom, det är oftast mer utrymme, inte bara den interna livsrum, men i andra områden såsom lagerlokaler, parkering och gemensamma utrymmen som swimmingpool, trädgårdar och idrottsanläggningar) som ofta är svåra att grunda inhomes som är redan ägs av någon annan.

Oavsett om du söker en egenskap hos en ny konstruktion, eller en återförsäljning vänligen kontakta Komplett spanska Property. Vi hjälper dig gärna med allt du behöver Vi erbjuder en individuell och personlig service under hela köpprocessen, från det första besöket av fastigheterna till färdigställande och vi har också en stor eftermarknadsservice .

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta