Association of International Property Professionals

Nybyggnation Moderna villor till salu i Algorfa Alicante

Har hittats 26 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-76195

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

129.500€

Denna underbara villa ligger på urbaniseringen av Lo Crispin, nära den populära staden Ciudad Quesada. Fastigheten är på en nivå med en rymlig lounge, fullt utrustat kök med tvättstuga, två dubbelrum, med inbyggda garderober och ett familjens stora badrum. Tillträde till en utvändig trappa som...

74m2 Byggd · 206m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-85794

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

129.950€

Vacker 2 sovrum 2 badrum egendom till salu i Lo Crispin

85m2 Byggd · 155m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-82680

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

129.950€

Ett idealiskt tillfälle att köpa denna 2 sovrum villa i ett lugnt område med ett fantastiskt community poolområde. Det finns vacker utsikt över det lokala området, mot bergen och saltvatten. Fastigheten är i utmärkt skick hela tiden och vi rekommenderar starkt att visa denna fantastiska Villa....

85m2 Byggd · 210m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-63362

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa · Montebello

130.000€

Denna villa med tre sovrum i Montebello ligger i en vacker, lugn och lugn urbanisering, nära Ciudad Quesada och den traditionella spanska byn Algorfa och 5 * La Finca Golf Resort, Hotel & Spa. Denna välskötta fastighet består av en lounge med öppen spis, en amerikansk stil fullt utrustat...

108m2 Byggd · 200m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-66311

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

136.000€

Trevligt presenterad, söderläge parhus till salu i Montebello, Algorfa. Denna fastighet erbjuder 3 dubbelrum, befälhavaren med Juliette balkong, 2 badrum, ett vardagsrum med öppen spis, separat matplats, trappa upplagring och ett oberoende kök med tillgång till tvättstuga och bakgård. Ligger på...

102m2 Byggd · 167m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-90138

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa · Montemar

137.500€

Vi är glada att presentera detta trevliga radhus i Montemar, Algorfa. Fastigheten har en total boyta på 89 m2 uppdelad i 3 sovrum, alla med inbyggda garderober, 2 badrum. Baddräkten på badet har dusch och badkar och det andra badrummet har en hydromassagedusch, vardagsrum och kök med tvättstuga....

89m2 Byggd · 210m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-22179

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

139.950€

Vi är glada att presentera denna trevliga villa belägen i Lo Crispinthe fastigheten har 3 sovrum 2 badrum, vardagsrum och kök. Det finns också ett stort underbyggnad och en solriumviewing är ett måste

149m2 Byggd · 196m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPQ-34852

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa

140.950€

.

108m2 Byggd · 189m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-30608

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Algorfa · Montebello

145.900€

Vi är glada att presentera denna fristående fastighet i Montebello, Algorfa. 5 min bilresa från Quesada. Fastigheten är i utmärkt skick och har 92 m2 byggnad och är indelad i 3 sovrum, 2 badrum, kök, matsal och vardagsrum. alla fönster är dubbelglasade, tonade och har myggnät. Plottet är 168 m2...

92m2 Byggd · 168m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman


Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

De främsta fördelarna med att köpa en nybyggd bostad

När vi bestämde sig för att köpa en fastighet utomlands, kommer en huvudfråga alltid. Vill jag ha ett nybygge eller en återförsäljning? I den här artikeln, jag detalj fördelarna med att köpa en nybyggd fastighet.

När vi bestämde sig för att köpa något, vi alltid leta efter produkter som är i bästa möjliga skick. Denna fråga avser allt som vi köper och om vi vill ha något helt nytt eller något andra hand. Generellt när man köper något nytt, förutsättningarna är mycket bättre.

I fallet med egendom, är det samma sak. Tid och användning som sker kan inte ignoreras och kommer alltid att minska den initiala kvalitet. Genom att välja en ny konstruktion, ser den till att slitaget inte kommer att existera när fastigheten ägo. Det ger oss möjlighet att koppla genast som vi vet allt är nytt och det bör inte finnas några problem.

Sedan 2003 har Komplett spanska Property hjälpt européer från många olika länder, för att hitta hem de önskar på Costa Blanca och Costa Calida. I denna artikel listar vi fördelarna med att köpa nybyggda fastigheter.

Ökade möjligheter att anpassa ditt hem

Med nybyggda fastigheter, särskilt om de är off-plan, det finns alltid en möjlighet att anpassa layout och material till vår belåtenhet. På andrahands fastighetsmarknaden, det finns saker som helt enkelt inte kan göras eftersom de redan byggt och klar.

större fördelar för miljön

De nya konstruktioner byggs med hjälp av den modernaste tekniken i fråga om energieffektivitet, som är inte bara bra för miljön, men också kommer att spara några euro på dina räkningar. Bättre konstruktion, bättre finish, bättre isolering all hjälp.

Lägre utgifter för underhåll

Att köpa en ny byggnad egenskap säkerställer att material som används och tillverkningstekniker är den modernaste och bästa, som ser till att ditt hem är redan från början, i bästa skick.

mer utrymme och gemensamma utrymmen

Med modern stil av egendom, det är oftast mer utrymme, inte bara den interna livsrum, men i andra områden såsom lagerlokaler, parkering och gemensamma utrymmen som swimmingpool, trädgårdar och idrottsanläggningar) som ofta är svåra att grunda inhomes som är redan ägs av någon annan.

Oavsett om du söker en egenskap hos en ny konstruktion, eller en återförsäljning vänligen kontakta Komplett spanska Property. Vi hjälper dig gärna med allt du behöver Vi erbjuder en individuell och personlig service under hela köpprocessen, från det första besöket av fastigheterna till färdigställande och vi har också en stor eftermarknadsservice .

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta