Nybyggnation villans finns i Lo Pagan, Costa Calida

Har hittats 0 EgenskaperInga egenskaper som finns som matchar din sökning.
Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Lo Pagan, Lo Pagan
(2)

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Den förtjusande området Lo Pagan är mycket populärt för människor som söker att äga ett fritidshus eller att leva på heltid på grund av massor av naturlig skönhet, inklusive salt-lägenheter, vackra promenadstråk och vattnet i Mar Menor havet.

Komplett spanska Property har några nybyggda villans i denna stad, som ligger mycket nära San Pedro del Pinatar och erbjuder våra kunder en perfekt miljö att slappna av och njuta av en hög kvalitet egendom. Den nya, moderna stil av egendom är mycket eftertraktade och våra kunder från Storbritannien, Skandinavien och andra nordeuropeiska länder verkligen njuta av valet av vad som finns tillgängligt.

Fristående villans med privat pool erbjuder två eller tre sovrum och massor av ljus som kommer in i fastigheten finns, så kontakta oss idag för mer information.

Lo Pagan har en lång strandpromenad med början från väderkvarn och längs förbi marinan och ännu längre. Dos Mares köpcentrum är också mycket nära håll som har ett stort urval av butiker och restauranger att prova.

Om du är intresserad av en fastighet inom denna stad som fortfarande har en mycket stark spansk kultur så kontakta oss idag.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta