Nybyggnation villor med köpoption i La Zenia Costa Blanca South

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPB-53452

Lägenhet · Nybyggen · Costa Blanca Söder · La Zenia

172.000€

Fantastisk lägenhet på första våningen i ett privat komplex i La Zenia, Orihuela Costa. Lägenheten har söderläge och består av 2 sovrum och 2 badrum (varav ett med eget badrum). Fastigheten har också ett kök i amerikansk stil, stort matsalar med tillgång till den privata terrassen på 17 m2 med...

93m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

La Zenia, La Zenia
(38)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Ta reda på varför Costa Blanca är Paradise Shopping

Costa Blanca utvecklas i en takt som nya trender dyker bland det stora antalet utlänningar som kommer till våra kuster varje år. Snygg billiga bostäder att hyra eller återförsäljning eller nybyggda hus som vill köpa i La Zenia, sol och strand turism har blivit förförd av shopping på Costa Blanca.

På grund av låga priser och kvaliteten på bostäder i denna del av Spanien, befolkningen har drabbats av en stor ökning med ankomsten av många utlänningar. Med tanke på dess höga köpkraft, har stora butiker och varumärken beslutat att öppna i Costa Blanca nya butiker.

Förutom lyxvaror, om du har möjlighet att njuta av bostäder i den södra delen av Costa Blanca på platser som La Zenia, La Mata och Guardamar du vet de bästa hantverksmässiga produkter med egna ögon i topp 5 platser i Costa Blanca för Shop:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta