Nybyggnation villor till salu i Rojales Costa Blanca South

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: N0383

Villa · Nybyggen · Costa Blanca Söder · Rojales

238.900€

Dessa vandrarhem med tre sovrum ligger på gångavstånd från alla bekvämligheter i Rojales, som har ett stort underhus. Fastigheterna byggs till en hög standard och har gott om utrymme för att skapa en stor fastighet men omvandla underbyggnaden till extra bostadsyta. Villan har själva tre...

201m2 Byggd · 139m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum ·

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Rojales, Rojales
(17)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Njut Golf i de bästa förutsättningarna

Om du vill njuta av de bästa förutsättningarna att spela golf i en privilegierad och under en av de bästa klimaten i världen , rekommenderar vi de nya bygga hus vi har till salu i Rojales, söder om Costa Blanca.

vår fastigheter Kompletta spanska Properties har stugor och exklusiva lägenheter till överkomliga priser nära de bästa golfbanor i området Rojales och andra delar av Medelhavet. Perfekt för älskare av sporten som drömmer att ha ett fritidshus eller stanna hela året och var att få den bästa livskvaliteten och utöva sin favoritsport.

Förutom de magnifika nya hus där för att köpa i Rojales, kan våra kunder dra nytta av de unika egenskaperna hos den mark som gränsar till havet och bergen i denna miljö. Allt detta, i kombination med bra väder i området och bekvämligheter som utländska turister kan hittas här, gör Costa Blanca en idealisk plats att köpa egendom .

Detta område är perfekt beläget mellan två internationella flygplatser som Alicante 30 km och 35 km i Murcia. Och den bästa användningen av den spektakulära utsikten över den orogenesen av terrängen, orientering, topografi och naturliga geologi resultat inom områden som erbjuder en unik och ny känsla varje dag. Fält närmast våra villor och fastigheter till salu i Rojales Golf är:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta