​Nyheter: Spanien öppnar sina gränser för europeiska medlemmar och brittiska folk den 21 juni

17 Jun 2020
​Nyheter: Spanien öppnar sina gränser för europeiska medlemmar och brittiska folk den 21 juni


Från och med 21 juni får medborgare från Europa och Storbritannien resa till Spanien för att njuta av en välförtjänt semester, liggande på dess fantastiska stränder utan att behöva självkvaranten. Presidenten har förskjutit datumet för återöppningen av gränserna (initialt 1 juli) med tanke på situationens förbättring.

Turistsektorn anpassar sig till den "nya verkligheten" för att ta hand om besökarnas hälsa. Spanien är helt beredd att ta emot turisternas ankomst på ett säkert sätt tack vare de ökande säkerhetsåtgärderna och dess utmärkta hälsoprogram.


Letar du efter en semesterinspiration i Costa Blanca eller Costa Calida?

Med regleringen av internationella flygningar kan du nu komma på semester till den spanska Costa för att börja leta efter fritidshuset eller din egen plats att bo som du alltid har drömt om. Efter att ha tillbringat så mycket tid på att låsa dig hemma, se till att ditt framtida hem innehåller utomhusutrymme för att andas den uppfriskande havsluften och få ut det bästa av det fantastiska vädret.

På Complete Spanish Property hittar du ett stort urval av återförsäljning och nybyggda fastigheter till salu i Costa Blanca eller Costa Calida, till exempel: lägenheter med utsikt över havet, radhus med stor terrass, rymliga hus eller villor med härliga trädgårdar och privat pool ...

Pratar du inte spanska? För köparnas trygghet kommer vårt flerspråkiga team att förmedla med säljarnas parter och hjälpa dig med alla översättningar som behövs. Det är vad vi är här för!


Boka dina visningsdagar med komplett spansk egendom för att besöka de fastigheter du gillar

Om du funderar på att köpa en fastighet i Spanien på ett avkopplande sätt, inbjuder vi dig att upptäcka våra personliga dagar med visning av egendom. Våra fastighetsmäklare kommer att fortsätta med alla arrangemang som krävs:

  • Ge alternativ för ditt boende
  • Transport: flygplatsupphämtning, kör runt i området ...
  • Turer i lokal miljö för att få en bättre kunskap om de omgivande områdena: golfbanor, stränder, nära bekvämligheter ...
  • Ett urval av visningsegenskaper som bäst uppfyller kundernas önskelista

I slutet av din tid i Spanien skulle du ha hittat ditt drömhus, säkert! Om du vill ha en trevlig upplevelse av köpprocessen i Costa Blanca eller Costa Calida, tveka inte att ringa oss på (+34) 628 18 77 04 eller genom att skicka ett meddelande till info@completespanishproperty.com. Vi ser fram emot att följa med dig på ditt nya sätt att leva på den spanska kusten!

Lämna tillbaka


Kategorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Egenskaper

Har hittats 0 EgenskaperInga egenskaper som finns som matchar din sökning.
Referens

Egenskaper

Filter

2017 Complete Spanish Property © 2022 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta