Nya önskemål för det kommande året: njut av lite förtjänad tid på Costa Blanca och Costa Cálida

17 Dez 2020
Nya önskemål för det kommande året: njut av lite förtjänad tid på Costa Blanca och Costa Cálida

Med ankomsten av det nya året är det dags att sätta nya mål och uppfylla de drömmar som du inte kunde fullborda tidigare. Efter ett utmanande 2020 förtjänar vi alla ett nytt år fullt av glädje och hopp.

Det nya året, 2021, är förhoppningsvis ett magnifikt tillfälle att resa, njuta av dyrbar tid med familjen och utforska kustnära platser, som Torrevieja, Guardamar, Santa Pola eller Santiago de la Ribera. Alla har fortfarande sin autentiska medelhavsstämning och är perfekta ställen för att sola på en trevlig terrass, promenera på stranden eller koppla av vid havet.

Att lansera dig själv i Medelhavets livsstil kan ge dig otänkbara belöningar. Vi hoppas verkligen att allt kommer att återgå till det normala och att du kommer att kunna njuta av de fantastiska stränderna, vikarna och havet i Costa Blanca och Costa Cálida, och den underbara gastronomin i området också.


Tänk större och uppfylla dina drömmar med Complete Spanish Property

Efter de svåra månaderna vi har gått igenom förtjänar vi alla några dagar av fritid och nöje. Förhoppningsvis blir 2021 lättare och gör det möjligt för människor att resa till Spanien för att leta efter fastigheter. Komplett spansk egendom kommer att vänta på att hjälpa dig och ge dig all hjälp med att hitta din fastighet här.

0034 628187704 | info@completespanishproperty.com

Nedan hittar du vår normala arbetstid:

  • Måndag till fredag: 9:00 - 18:00
  • Lördag & söndag: 10:00 - 15:00
Lämna tillbaka


Kategorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


Egenskaper

Har hittats 0 EgenskaperInga egenskaper som finns som matchar din sökning.
Referens

Egenskaper

Filter

2017 Complete Spanish Property © 2021 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta