Nyheter

Upptäcka här den Nyheter om fastighetsmarknaden i Costa Blanca.

I det här avsnittet hittar du artiklar om våra senaste listor, kampanjer och många fler. Vi vill hålla dig informerad om du funderar på att köpa en återförsäljning eller nybyggda fastigheter till salu i Costa Calida (Murcia) eller Costa Blanca (Alicante).

Dessutom får du möjlighet att upptäcka de senaste egenskaperna hos våra typer av fastigheter: lägenheter, villor, hus, etc.


Lösningen på din semester eller pension: en vistelse i våra hus till salu i Costa Blanca

Lösningen på din semester eller pension: en vistelse i våra hus till salu i Costa Blanca

Vet du ännu inte var du kan spendera din fritid på sommaren? Komplett spansk fastighet erbjuder dig ett stort urval av hus till salu i Costa Blanca. Vi är stolta över att kunna presentera moderna och eleganta lägenheter nära stranden, hus på landet med vacker trädgård, nya heltäckande villor med...

13 Mär 2020
Se mer +

Kunder från England avslutade på sin söderläge lägenhet i Algorfa, med härlig utsikt över apelsinlundarna.

Kunder från England avslutade på sin söderläge lägenhet i Algorfa, med härlig utsikt över apelsinlundarna.

Jag träffade Alan & Marilyn i januari och vi tittade på några lägenheter i Algorfa, eftersom det är ett område de har vuxit till att älska, efter att ha hyrt här i några år. De hittade en underbart presenterad söderlägenhet och slutfördes denna vecka. Det här är vad de hade att säga: Vi kan...

28 Feb 2020
Se mer +

Letar du efter nya fastigheter i Torrevieja? Komplett spansk fastighet erbjuder elegant och modern utveckling nära havet

Letar du efter nya fastigheter i Torrevieja? Komplett spansk fastighet erbjuder elegant och modern utveckling nära havet

Vaknar upp en morgon, tittar ut genom fönstret och ser en hjärtskärande solsken. Detta är den dagliga basen som vem som helst kan njuta av att bo i en av våra nya fastigheter i Torrevieja. Tack vare sitt magnifika medelhavsväder och dess kristallina stränder och vikar förvandlas Torrevieja...

28 Feb 2020
Se mer +

Klient från Leicester - mycket nöjd med sin underbara villa

Klient från Leicester - mycket nöjd med sin underbara villa

Fiona kom till Spanien för att titta runt på vissa fastigheter och lyckades få en utmärkt villa med stort utrymme, inom gångavstånd från High Street i Ciudad Quesada. Här är vad hon hade att säga: Jag kontaktade Gary i september 2019 angående en egendom som jag hade sett på hans webbplats...

21 Jan 2020
Se mer +

Mycket upphetsade kunder från England avslutade på sin fantastiska villa med utsikt över golfbanan i Ciudad Quesada

Mycket upphetsade kunder från England avslutade på sin fantastiska villa med utsikt över golfbanan i Ciudad Quesada

Vi träffade Lindsay och Marcus för att se några fastigheter under 2019, som de kunde använda för sin familj och igår slutförde de på Notary, så de är stolta ägare till en fastighet här på Costa Blanca. Här är vad de hade att säga: Vi träffade Gary i september efter att ha letat efter någon för...

14 Jan 2020
Se mer +
Kategorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta