Association of International Property Professionals

Radhus till salu i Costa Blanca South

Har hittats 66 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-56107

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

79.900€

Stor bungalow med fantastisk utsikt över Rojales. Fastigheten har panoramautsikt. Det finns 1 sovrum, 1 badrum, kök och 2 vardagsrum. Fastigheten har en underbyggnad som används för förvaring.

1 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-93536

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

79.950€

Vi är glada att presentera denna trevliga Bungalow med utsikt över saltvattnen i Ciudad Quesada. Fastigheten har en total tomt på 110 m2 med fördelen av en trevlig terrass och källare. Vardagsrummet är 77 m2 stort och uppdelat i 2 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och kök. Fastigheten har ingen...

77m2 Byggd · 110m2 Tomt · 2 Sovrum · 2 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-30794

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

82.500€

Här har vi en bungalow i traditionell stil till salu i det etablerade bostadsområdet Pueblo Bravo, Ciudad Quedada (bara en kort bilresa från stranden av Guardamar Del Segura). Fastigheten utgör inte en del av ett samhälle (ingen samhällsavgift). Byggd i slutet av 80-talet erbjuder denna...

51m2 Byggd · 95m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-86034

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada · Pueblo Bravo

82.500€

Vi är glada att kunna presentera dig denna 2 sovrum bungalow, i Pueblo bravo. Fastigheten består allt i en nivå, 2 sovrum och 1 badrum, trädgård och trädgård i ett gated community. Att se är ett måste

60m2 Byggd · 65m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-64294

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

89.950€

Här har vi en fantastisk bungalow-stil egendom till salu. Fastigheten utgör en del av en etablerad gemenskap som har en stor gated pool med gott om solbad. Fastigheten består av: 2 sovrum, en stor familj badrum, amerikanskt kök samt en öppen planlösning vardagsrum med A / C. Till framsidan av...

55m2 Byggd · 100m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum ·


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-14841

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

92.000€

Vi är glada över att presentera detta trevliga radhus beläget i ciudad quesadathe fastigheten har en total yta på 59 m2 uppdelad i 2 sovrum 1 badrum, vardagsrum och öppen planlösning. Egenskapen fördelar med en riklig takterrass med fantastisk utsikt över havet, salt sjöar och berg. Det finns...

59m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-67908

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada · Pueblo Bravo

93.000€

Vi är glada att presentera för dig denna vackra bungalow i Pueblo Bravo, Ciudad Quesada. Fastigheten ligger på en nivå. Det finns ett badrum som skiljer de två sovrummen. Och ett öppet vardagsrum kök. När du går in i fastigheten finns en främre terrase. Från köket finns en annan terrase och...

51m2 Byggd · 95m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-26775

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada · Doña Pepa

97.500€

Fantastisk 2 sovrum Radhus i utmärkt skick nära lokala bekvämligheter. Fastigheten består av ett vardagsrum, kök, 1 gästtoalett, 2 sovrum och 1 badrum. Det finns också ett tvättstuga. Trädgård fram och bak. Trevlig utsikt över det gröna området. Fastigheten ligger i en gemenskap med en fantastisk...

70m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Ta bort från favoriter

Ref: CSPJ-88785

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Ciudad Quesada

99.000€

Vi är glada att presentera denna trevliga och välskötta Bungalow belägen i Los Marqués, Ciudad Quesada. Fastigheten har en total byggyta på 50 m2 uppdelad i 2 bra storlek sovrum med inbyggda garderober, 1 badrum med dusch, vardagsrum och kök. Det finns också en uteplats som leder dig upp till...

50m2 Byggd · 90m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman


Referens

Egenskaper

Filter

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

7 Förhandlingstekniker för att köpa ett hem i Spanien

Vid förhandling av inköpspriset på en fastighet är det viktigt att vi använder vissa förhandlingstekniker för att få en bra affär.

Syftet med att förhandla när man köper bostäder är att övertyga ägaren om att sänka priset på huset som intresserar oss till den kostnad som vi har råd med.

En lösningsmedelsköpare, med besparingar och utan stora finansieringsbehov har vanligtvis fördelen i förhandlingsprocessen. Ändå tvingar den nuvarande situationen köpare att använda tekniker för att få rabatt.

Tumregeln: hitta en säljare som har behov av att sälja.

Bakom affischerna "Till salu" gömmer inte alltid en ivrig säljare. Verkligen, brådskande att sälja de brukar ha familjer som får lägenheter i arv, i skilsmässans process eller de som inte kan klara av kostnaderna för deras inteckning.

Samla information om fastigheten och säljaren.

Du kan ta reda på om huset som intresserar oss är resultatet av ett arv eller om ägaren är pantsatt i en annan möbel, går till fastighetsregistret. I händelse av att du möter en utvecklare, undersöka hur mycket det här betalar för inteckning på den våningen för att få en uppfattning om vilket pris som kan gå ner.

Om du har ekonomisk solvens måste du visa självförtroende.

Om du vill köpa ett hus på 150 000 € men du har bara 130 000, låt köparen tro att en fågel är värd mer än hundra flygande kan spela till din fördel.

Köpare, en art som är knappa.

Att förhandla framgångsrikt är det nödvändigt att förstå att bra köpare är en art som alltmer är knappa. Vi vill alla köpa en lägenhet men för närvarande är det få som är berättigade att få lån från banker.

Om fastigheten har sålts länge har du redan mycket boskap.

En snabb förhandling är positiv för både säljaren och köparen. Men ju längre ägaren har hängt affischen, desto sårbar blir hans position. Du måste komma ihåg att säljaren kan uttömma sig mentalt och han blir mer mottaglig om han uppfattar att han kommer att stänga affären snabbt.

Tid som allierad.

När förhandlingarna har börjat är det bäst att slutföra det så snart som möjligt, men fram till den tiden spelar tiden ut till din fördel. Nuförtiden är det lättare att köpa en lägenhet och det är att du vet att du kan se femton eller tjugo våningar innan du bestämmer dig, eftersom det är mycket svårt att den första du har tittat, såldes på kort tid. Så att ta tid för valet är till nytta för dig.

Dansstegen.

Vid det första samtalet är det inte lämpligt att vara alltför intresserad av att se golvet eftersom säljaren kanske tror att den har vikt i förhandlingarna. Under det första besöket bör inget erbjudande göras, oavsett hur mycket huset övertygar oss, vilket inkluderar kommentarer som hur bra sängen eller soffan skulle vara där. I det andra, efter att ha nämna alla faktorer som kan minska den ursprungliga mängden bostäder, måste ett nytt pris föreslås genom att dra ner.

Att köpa ett hus är en lång process och uppenbarligen vill alla parter vinna. Det är därför, om förhandlingarna förlängs ska du inte förtvivla - oavsett om du är köpare eller säljare. Tålamod är ett centralt element i alla köp och försäljningsprocesser.

Komplet Spanish Property hjälper dig att hitta radhus till salu i Costa Blanca South.

Letar du efter fastigheter i Medelhavskusten i Spanien? Du har nått rätt plats.

Inom hela spanska fastigheten försöker vi göra ditt tillvägagångssätt på den spanska fastighetsmarknaden så smidig som möjligt. Vårt engagemang är att lyssna på de behov och krav du kan ha. Om du funderar på att köpa en fastighet på Orihuela Costa, Costa Blanca eller Costa Calida, kolla in vår portfölj av fastigheter. Vi är säkra på att vi kommer att få den egendom du letar efter.

Kontakta fullständig spansk egendom och snart kommer du att njuta av ditt drömhem på en underbar plats att njuta av livet och känna dig energiserad och föryngrad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2019 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta