Sälj ett hus i Matola Elche

Har hittats 7 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-81789

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche

96.630€

Bottenvåningslägenhet med terrass och privat tillgång. Huset är fördelat i ett rymligt vardagsrum bredvid ett kök, ett enkelrum och ett masterrum med tillgång till eget badrum och galleri, vilket ger det bra belysning. I huset finns en annan toalett. Den har förinstallation av...

80m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum ·
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-42629

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche

113.000€

Stor lägenhet med 3 sovrum och 1 badrum med fantastisk utsikt belägen i Elche, som delvis har renoverats, bestående av 3 stora sovrum med inbyggda garderober, 1 badrum och ett fullt utrustat modernt kök med verktygsgalleri. Du hittar den här lägenheten på sjunde våningen, det finns hissar i...

115m2 Byggd · 3 Sovrum · 1 Badrum ·

Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-2502838

Landa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche

115.000€

En mycket väl belägen tomt på 25.000 m2 mellan Elche och San Fulgencio. För närvarande har en del av landet planterats med olivträd, det finns också bevattningsvattenförsörjning. Bra tillgång.

Slå samman
Ta bort från favoriter

Ref: CSPY-48022

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche

233.300€

Radhus i ett mycket lugnt bostadsområde, med två underjordiska parkeringsplatser, grönområden och gemensam pool. Huset har en mysig terrass och en stor matsal. Bottenvåningens fördelning består av vardagsrum, matsal, kök, sovrum och toalett. Den på övervåningen har tre sovrum och en toalett,...

220m2 Byggd · 4 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: CSPR-21865

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche

299.999€

Lantgård med fem sovrum i utkanten av den vackra staden Elche, som sitter på en stor tomt på 2500 m2. Fastigheten säljs möblerad och har fem sovrum, två badrum, vardagsrum / matplats och separat kök. Villan drar nytta av takfläktar, öppen spis i vardagsrummet, tvättstuga och garderober....

160m2 Byggd · 2.500m2 Tomt · 5 Sovrum · 2 Badrum ·
Ta bort från favoriter

Ref: CSPZ-61559

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche · La Hoya

455.000€

En verkligt fantastisk väldigt stor 410m2 6/8 sovrum 6 badrum lantlig villa ligger bara några minuters promenad från den vackra byn La Hoya (La Foia), Elche, Costa Blanca. Denna fantastiska egendom som ursprungligen byggdes 1985 har omformats och renoverats omfattande av de nuvarande ägarna...

410m2 Byggd · 4.900m2 Tomt · 8 Sovrum · 6 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-66200

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Elche · Balsares

595.000€

Denna vackert färdiga och rymliga sex sovrum friliggande egendom ligger perfekt på egen 8.000 m2 tomt. De mogna och välskötta trädgårdarna är utsmyckade med en mängd buskar och träd och har smakfullt terrasserade områden, vilket ger fritidsevenemang perfekt för alla tillfällen. Fastigheten har...

360m2 Byggd · 8.000m2 Tomt · 6 Sovrum · 3 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Sälj ett hus i Matola Elche

Hur kan jag sälja ett hus i Matola Elche? Innan du fattar ett så viktigt beslut ska du bli väl informerad om fastighetsbyråerna i området och välja den du litar mest på. På Complete Spanish Property kommer du att bli nöjd med professionalismen och vänligheten hos våra engelska fastighetsmäklare i Matola Elche.

På vår webiste kan du se vilken typ av fastigheter vi marknadsför: lägenheter, hus på landet, villor, radhus, tomter etc. Vi är övertygade om att din fastighet kommer att uppfylla egenskaperna och kraven hos en potentiell köpare. Så ofta letar köpare efter rymliga och lysande hem med utomhusutrymmen för att koppla av och sola. Om du äger ett lantgård eller villa med pool, stora terrasser och trädgård kommer vårt team att utföra för att lyfta fram funktionerna på ett attraktivt sätt (foton, videor, beskrivningar, med SEO-tekniker ...).

Bor du i en fastighet i Elche Center Town eller omgivningar som Balsares, La Hoya, Matola och vill sälja den för att spara pengar eller returnera din första bostad? Kontakta oss när du vill och gör din dröm till verklighet.


Fördelar med att sälja ett hus i Matola Elche med hjälp av komplett spansk egendom

På Complete Spanish Property ger vi vägledning genom de olika stegen i processen: före, under och efter. När våra kunder kommer till vårt kontor för att sälja ett hus i Matola Elche, försöker vi göra processen roligare och inte överväldigade dem med massor av pappersarbeten eller rättsliga förfaranden. Vi bryr oss om alla våra kunders välbefinnande och njutning.

Våra erfarna engelska fastighetsmäklare i Matola Elche är bekanta med marknadsföringen av både återförsäljnings- och nybyggnadsfastigheter i området. Tack vare vår lokala kunskap och omfattande nätverk vet vi mycket väl vem och hur vi ska närma oss. Det här är profilen för köpare som kan vara intresserade av din fastighet:

Genom att implementera vissa försäljningstekniker (SEO, inlägg på sociala medier, design av fastighetsblad, ...) kommer vi att göra din annons attraktiv för detta specifika mål.


När du letar efter en pålitlig fastighet för att sälja ett hus i Matola Elche, är Complete Spanish Property ditt bästa val

Om du planerar att sälja ett hus i Matola Elche eller någon annanstans på Costa Blanca eller Costa Calida, välj oss som ditt engagemang Fastigheter. Du kommer inte ångra det, säkert! Om du är osäker, kontakta våra tidigare kunder för att dela med dig av deras erfarenheter.

Kolla hur lätt det är att sälja med våra engelska fastighetsmäklare i Matola Elche. För att göra det kan du ringa oss genom att ringa (+34) 628 18 77 04 eller bara skicka ett vänligt meddelande till info@completespanishproperty.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta