Sälj min fastighet i Alicante

Har hittats 4 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPL-72418

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Arenales Del Sol

126.000€

Vacker bottenvåning av bottenvåningen i privat urbanisering med pool. Huset har en stor terrass, med markis och grill, perfekt att samla dina nära och kära medan du njuter av en utomhusmåltid, 2 sovrum med inbyggda garderober, renoverat badrum med dusch, fullt kök, med ett litet galleri som kan...

65m2 Byggd · 2 Sovrum · 1 Badrum ·
Ta bort från favoriter

Ref: LM-82807

Radhus · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Arenales Del Sol

155.000€

Stora radhus på 2 våningar, med 3 sovrum, 2 badrum, renoverad, kaklad uteplats på 40 m2, med grill, i en privat urbanisering med parkering, gemensam pool, tennisbana, ligger i ett privat komplex, lugnt, med restauranger inuti urbaniseringen, omgiven av kaféer, nära stormarknaden. Du kan gå till...

115m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum ·

Ta bort från favoriter

Ref: CSPL-99683

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Arenales Del Sol

165.000€

Arenales del Sol. Lägenhet i gated, renoverad och rymlig urbanisering. Lägenhet med 4 sovrum med inbyggda garderober och två badrum totalrenoverade. Stort oberoende kök med galleri, stort och ljust vardagsrum, skafferum (förråd) och en täckt terrass med fri utsikt. Du kan se sidohavsutsikt....

141m2 Byggd · 4 Sovrum · 2 Badrum ·
Ta bort från favoriter

Ref: CSPC-46307

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Arenales Del Sol

211.000€

Lägenheter med 2 och 3 sovrum 600 meter från Arenales del Sol-stranden Hem vid havet med stora terrasser, i en lugn miljö nära naturreservatet Från € 206 000 The Residential ligger några meter från stränderna Arenales del Sol och Carabassi, precis intill till Clot de Galvany, ett skyddat...

107m2 Byggd · 2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Sälj min fastighet i Alicante

Vad ska jag göra om jag vill sälj min fastighet i Alicante nu? Under många år har Costa Blanca varit en så tilltalande destination från européer som kommer från länder som är mindre lyckliga med klimatet. Om du tror att du har haft tillräckligt med solen och stränderna och vill komma tillbaka till ditt första hem i Storbritannien, bör du överväga att marknadsföra din fastighet på en fastighetswebbplats som vår.

Som ni ser i vår katalog tillhandahåller vi alla typer av återförsäljning och nybyggda fastigheter: bungalows, lägenheter, hus, radhus, villor ... Och till och med tomter för att bygga ditt drömhus från början! Om du vill visas på vår webbplats hjälper vi dig att börja med att utforma ett fastighetsblad som innehåller huvudfunktioner och attraktiva beskrivningar och fotografier för potentiella köpare.

Många som vill sälja sin fastighet undrar hur mycket är deras hem värt. Undvik att göra misstag och få ett rimligt pris tack vare vår ärliga värdering av din egendom. Dessutom är en annan fördel med att marknadsföra dig själv på vår webbplats att din annons kommer att nå personer som är intresserade av att köpa en fastighet på Costa Blanca genom att använda effektiva försäljningstekniker som SEO (Search Engineer Optimization).


Tips för att sälj min fastighet i Alicante enkelt och snabbare

Jag måste sälj min fastighet i Alicante men jag vet inte hur jag gör den. Detta är ett mycket vanligt problem på grund av bristen på kunskap om fastighetsvillkoren samt köp- och försäljningsförfarandet. För att sälja en fastighet i Spanien med sinnesfrid och utan obehagliga överraskningar för säljarna, rekommenderar vi dig att lära känna våra fastighetsmäklare i Costa Blanca, som har en bred erfarenhet inom sektorn och som har uppnått mycket bra resultat på senare tid år.

Vi är glada att veta att våra hus till salu på Costa Blanca har framgångsrikt sålts. Förhandlingar mellan köpare och säljare är inte alltid enkla. Vårt team talar flytande på flera språk vilket gör kommunikationen mellan människor från andra länder enklare. Vanligtvis är de människor som är intresserade av att bo i Alicante vanligtvis utlänningar som lockas av Medelhavsklimatet och dess spektakulära stränder. Spanjorer som bor i inlandet kan också vara intresserade. Vem skulle inte vilja äga ett vackert hus nära havet nuförtiden? Kanske kan du göra en familjs drömmar till verklighet.


Komplett spansk fastighet är dit jag måste åka om jag vill sälj min fastighet i Alicante

Hur kunde jag sälj min fastighet i Alicante? Bli inte överväldigad. Njut av en värdefull tid med din familj medan våra experter genomför processen framgångsrikt. Vi kommer att hålla jämna steg med de senaste nyheterna om förhandlingarna och vid behov kommer vi att förklara alla fastighetstekniska egenskaper för att förstå hela processen.

Några frågor? Tveka inte att ringa oss på (+34) 628 18 77 04 eller skicka ett meddelande till info@completespanishproperty.com. Vi ser fram emot att hitta rätt köpare för ditt hem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta