Senaste hus till salu i Costa Blanca och Costa Calida

Har hittats 5 Egenskaper
Ta bort från favoriter
Ny

Ref: CSPA-18785

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torremendo

87.000€

Vi presenterar denna härliga lägenhet på översta våningen i den charmiga byn Torremendo i Residencial El Mirador med 2 sovrum, 2 badrum, öppen planlösning, förråd, terrass och privat solarium. Fastighetens fördelar med vedeldare, luftkonditionering och gemensam pool.Torremendo ligger under 10 min...

2 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
Ta bort från favoriter
Ny

Ref: CSPZ-31947

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Villamartin · Vista Golf

119.900€

En söderläge 2 sovrum 1 badrum översta våningen bungalow lägenhet med turistlicens ligger i Res. Vista Golf, Villamartin, Costa Blanca. Virtuell visning tillgänglig på den här fastigheten! Denna underbara fastighet har mycket mer uteplats än de flesta andra lägenheter i området och det drar...

2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman

Ta bort från favoriter
Ny

Ref: CSPL-33858

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Torrevieja · Center Torrevieja

120.000€

Lägenhet i centrum av Torrevieja intill Playa del Cura på 104m2 byggd, med 3 sovrum, 2 badrum, separat kök, stor terrass, luftkonditionering. Mycket rymlig, ljus lägenhet. Du kan gå till stranden cirka 200 meter. Playa del Cura är 325 meter lång och 27 meter bred, det är en av de mest populära...

104m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum ·
Ta bort från favoriter
Ny

Ref: CSPL-11148

Lägenhet · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Santa Pola

157.000€

Bra möjlighet lägenhet i Santa Pola (Alicante) nära centrum och stranden. Renoverat hus, omgivet av alla nödvändiga tjänster som restauranger, stormarknader, kaféer, apotek, nära strandpromenaden. Den består av ett stort vardagsrum med tillgång till en underbar stängd terrass. Tre sovrum med bra...

110m2 Byggd · 3 Sovrum · 2 Badrum ·

Ta bort från favoriter
Ny

Ref: CSPC-99294

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Los Dolses

195.000€

Fantastisk hörnvilla i traditionell stil med privat pool i Los Dolses. Beläget i en gated urbanisering kommer du in i fastigheten på baksidan från bakgården till ett ljust rymligt vardagsrum med öppen spis, matplats och fullt utrustat modernt kök. Dubbla dörrar leder ut mot den soliga terrassen....

100m2 Byggd · 200m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman
1

Senaste hus till salu i Costa Blanca och Costa Calida

Upptäck de senaste husen till salu i Costa Blanca och Costa Calida där du kan hitta de senaste egenskaperna i vår portfölj, som inkluderar: charmiga villor, fristående villor, lägenheter, takvåningar, radhus och hus .

Här kan du njuta av det bästa Medelhavet väder någonsin sett såväl som de spektakulära stränderna. Komplett spansk fastighet ger dig återförsäljning och nybyggda fastigheter i Orihuela Costa , Torrevieja, Ciudad Quesada, Benijofar, Benimar, Algorfa, Almoradí, Arenales del Sol, Los Alcazares, La Manga del Mar Menor, San Pedro del Pinatar, Sucina, San Javier , Santiago de la Ribera, Lo Pagan och så vidare . Tillbringa en värdefull tid med din familj eller par!

Parallellt med stränderna och den magnifika Medelhavssolen kan du spela golfen på exceptionella golfbanor. För älskare av denna spännande sport finns det också ett mycket intressant erbjudande i Costa Blanca och på Costa Calida. Var hittar du dem? I Torre Pacheco, Riquelme Golf Resort, Ramblas Golf eller Villamartin möter du nöjet att spela golf på de första och mest prestigefyllda golfbanorna i området. Det är värt att utforska sådana intressanta platser.


Vad du ska veta om våra senaste hus till salu i Costa Blanca och Costa Calida

Om du är intresserad av att lära känna Medelhavet solen medan du njuter av stränderna och utomhussporten, ta reda på våra senaste hus till salu i Costa Blanca och Costa Calida. Vi uppdaterade vår webbplats stadigt med oemotståndliga erbjudanden som vackra lägenheter nära havet och bekvämligheterna eller medelhavshus med gemensam pool . Vi har ett hus för varje kund.

En chans för livet kan vara en avkopplande villa omgiven av naturen eller en lyxig bottenvåning med privat terrass och havsutsikt . Våra professionella fastighetsmäklare arbetar så hårt för att hitta ditt drömhus vid havet. Att passa i ett hem är mycket lättare med vår hjälp. Bli inte stressig när du söker en fastighet och fatta rätt beslut.

Vill du spendera en värdefull tid med din familj , vänner eller par? Kom till Medelhavet för att få ut det mesta av din semester tillsammans med de soliga dagarna och fritiden. Du kommer att se fram emot att leva denna fantastiska upplevelse!


Vill du följa med de senaste husen till salu i Costa Blanca och Costa Calida? Kom i kontakt med komplett spansk egendom

Vi hoppas att du hittar denna information så intressant. Registrera vårt nyhetsbrev för att komma ikapp

Senaste hus till salu i Costa Blanca och Costa Calida. På Complete Spanish Property är vi specialister på återförsäljning och nybyggda fastigheter i Alicante och Murcia . Vi hjälper dig för att hitta ditt bekväma hem i Medelhavet.

Om du vill veta mer om specifika fastigheter eller fastigheter till salu, kontakta oss gärna och vi kommer gärna att ge dig ytterligare information. Här är du våra kommunikationskanaler:

E-post: info@completespanishproperty.com

Kontorsadress: C / Gauss, 3, 03203 Elx, Alacant

Telefonsamtal: (+34) 628 18 77 04

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2021 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta