Eftermarknad

Nybyggnation egendom till salu i Costa Blanca South

Om du är ute efter att bygga en ny byggnad eller ett befintligt hem till salu i Costa Blanca Syd, norra Costa Blanca eller Costa Calida, kan vi ge dig de bästa alternativen, men också den bästa service efter försäljning.

Vid full spanska hus vi älskar att sälja fastigheter, men vi drivs också att ge våra kunder med den högsta nivån av service under hela processen. Vi tror helt att nivån på den vård som våra kunder när de har beslutat att köpa är mycket viktigt för dem, det är därför vi är fast beslutna att hjälpa till på alla sätt vi kan.

Vår efter service är viktigt för oss och vi är här för att hjälpa till på alla sätt vi kan, oavsett om det är att förklara de rättsliga aspekterna av att köpa i Spanien för att få offerter för luftkonditionering, ändra lås på dörren, köpa en bil, ta reda på om inteckningar eller något du behöver.

Vi vill att tjänsten ska vara effektiva och organiseras i mycket hjälpsam, så att du kan koppla av och veta att det finns alltid någon där för att hjälpa dig. Lita på oss, om du vill hitta ditt drömhus i Medelhavet.

Din fastighet experter
i Costa Blanca och Costa Cálida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2018 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta