Villor till salu i Daya Nueva Costa Blanca South

Har hittats 2 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-41590

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Daya Nueva

79.000€

Vi har stort nöje att erbjuda till marknaden denna moderna, parhusbungalow, som ligger inom räckhåll för alla bekvämligheter i byn. Fastigheten består av 2 sovrum (båda med inbyggda garderober), badrum, amerikanskt kök som leder ut på uteplatsen på baksidan av fastigheten. Loungen / matsalen...

60m2 Byggd · 140m2 Tomt · 2 Sovrum · 1 Badrum ·
Ta bort från favoriter

Ref: CSPX-30474

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Daya Nueva

176.000€

En härlig parhus villa ligger vid kanten av Daya Nueva centrum, så inom räckhåll för alla bekvämligheter. Denna fastighet har byggts med endast material av högsta kvalitet i hela och ligger på en större än genomsnittlig tomt på 224 m2. Tidig visning rekommenderas!

98m2 Byggd · 224m2 Tomt · 3 Sovrum · 2 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Daya Nueva, Daya Nueva
(11)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Villor till salu i Daya Nueva Costa Blanca South

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta