Villor till salu i La Florida Orihuela Costa Costa Blanca South

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: CSPS-76892

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · La Florida

169.995€

Vi är glada att presentera denna fantastiska 2 sovrum 1 badrum villa i ett lugnt område i La Florida. Denna fastighet har haft en hel del förbättringar, naturgas och fiberoptik har installerats, trädgården har ökats till samma nivå som huset med mycket förvaring under. En förrådslåda har byggts...

2 Sovrum · 1 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

La Florida, La Florida
(14)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Villor till salu i La Florida Orihuela Costa Costa Blanca South

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta