Villor till salu i Santa Pola Costa Blanca South

Har hittats 1 Egenskaper
Ta bort från favoriter

Ref: LM-56794

Villa · Återförsäljning · Costa Blanca Söder · Santa Pola

810.000€

Fastigheten har en bostadsyta på 290 m² och byggd av 320 m², fördelad i 3 våningar, med vardagsrum, kök, galleri, 4 sovrum, 3 badrum och en toalett, stora terrasser, öppen källare och garage. Tomten är inhägnad och har 500 m². Det nås med bil på baksidan, med vardagsrum och terrasser mot söder,...

290m2 Byggd · 500m2 Tomt · 4 Sovrum · 4 Badrum · Slå samman

Referens

Egenskaper

Filter

Intressanta områden

Santa Pola, Santa Pola
(21)
1

Välkommen till vår egendom Searcher . Här kan du välja dina sökkriterier och upptäcka de bostäder som bäst passar dina behov bland vårt breda utbud av bostäder till salu i Costa Blanca (Alicante) och Costa Calida (Murcia) .

Vår portfölj omfattar både nybyggnation och begagnade hus till salu på ett sådant intressanta punkter som Torrevieja, Gran Alacant, Ciudad Quesada, Rojales, Santa Pola, Guardamar, La Zenia, etc.

I vår katalog av fastigheter till salu i Costa Blanca och Costa Calida hittar du många modeller hem: lägenheter, villor, radhus, hus och land

Vi hoppas att vårt utbud av bostäder till salu i Costa Blanca & amp; Costa Calida kommer att vara av intresse. Snälla, gärna kontakta oss om du inte hittar exakt vad du söker genom vår egendom Searcher eller om du behöver mer information om våra fastigheter till salu.

Villor till salu i Santa Pola Costa Blanca South

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2020 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta