Stugor till salu i Costa Calida, Murcia | Egenskaper

Letar du efter fritidshus till salu i Costa Calida (Murcia) eller Costa Blanca (Alicante) ? Om så är fallet, bjuder vi dig att upptäcka våra visningsresor. Hitta ditt drömhus i Spanien i en avkopplande sätt.

Här på Komplett spanska Property, Vi vill att din tid visning fastigheter med oss att vara avslappnad, informativa och roligt för dig . När du har kommit överens om att träffa en av våra representanter kommer vi ordna för dig som ska samlas in från ditt boende och sedan drivs runt området så att du får en bättre förståelse för den lokala miljön , inklusive vad bekvämligheter är nära håll, hur långt är de lokala stränderna, där är de golfbanor och annat som är viktigt för dig.

Inom den tid som vi är tillsammans Vi kommer att visa ett urval av fastigheter som uppfyller dina krav och en av vårt team kommer att förklara mer om fastigheten och svara på alla frågor som du kan ha.

Vi vill att alla våra kunder att ha en god erfarenhet av att visa egenskaper med oss och förhoppningsvis i slutet av din tid i Spanien du skulle ha hittat rätt objekt för dig!

Känn dig fri att kontakta oss och vi kommer att ge dig mer information om våra visningsresor. Låt oss veta vilken typ av egendom du söker i Costa Calida eller Costa Blanca (fritidshus, lyxvillor, prisvärda lägenheter, etc.) och Vi väljer ut de egenskaper som bäst passar dina behov.

Välkommen till Komplett spanska Property
Fastighetsmäklare i Costa Blanca & Costa Cálida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev


2017 Complete Spanish Property © 2018 ● Design: MediaelxJuridisk anteckningPrivatlivCookies policyWeb karta